Een spannende interactieve queeste voor en met kinderen en hun ouders over verbeelding, jaloezie en het opeisen van vriendschappen. Een audiovisuele wandelvoorstelling waarin bomen spreken en contact met imaginaire vrienden mogelijk zijn.

Ronny Rocket is een zonderlinge radiomaker. Samen met zijn zus Jenny “De-drijvende-kracht-achter-Radio-Rocket”, stuurt hij de zender de lucht in. 

Het publiek wordt uitgenodigd in de studio waar zij actief de wereld achter het medium ‘radio’ ontdekken. Zonder het medeweten van Ronny heeft Jenny Radio Rocket ingeschreven voor de prestigieuze radioprijs ’De Gouden Micro’.
Om een plaats in de finale van deze wedstrijd te verzekeren, maakt Jenny een afspraak met  boswachter Ward voor een educatief interview over het voortplantingsgedrag van de Fagus Sylvatica.

Op weg naar de boswachter wordt Ronny opgehouden door Isabelle.  Isabelle is als een sirène die Ronny naar de klippen van de fantasie lokt. Als blijkt dat Isabelle in gevaar is, kan Ronny haar lokroep niet weerstaan.  Vanaf dat moment duiken Ronny en zijn studiogasten in een magisch avontuur.

Zal Ronny ‘De Gouden Micro’ nog in de wacht slepen of stelt hij zijn zus diep teleur? Lukt het hem om Isabelle te redden of is hij zijn vriendin voor eeuwig kwijt?
En zal Ward het antwoord op de vraag van Fagus Sylvatica schuldig blijven of niet?